Fillers

Fillers

 

  

 

Veroudering van het gezicht gaat ook gepaard met verlies van volume en vermindering van elasticiteit van de huid. De meest behandelde gebied zijn de rimpels rond de bovenlip. In de loop van de tijd wordt de bovenlip namelijk langer, waardoor er minder lippenrood zichtbaar is. Door het opvullen met behulp van fillers van de lippen, rimpels en plooien, kunnen de oorspronkelijke contouren worden teruggebracht.

 

Juvéderm is een gladde gel op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur kan vocht opnemen en zorgt voor hydratatie en volume in de huid. Met het ouder worden neemt de productie van lichaamseigen hyaluronzuur af. De huid valt dan enigszins in en veroorzaakt rimpeltjes en diepere groeven. Een filler vult het volume aan en verjongt op die manier uw gezicht. Naast Juvéderml kunnen wij u ook met Radiesse behandelen. Dit middel werkt ideaal om de contouren van uw wangen of jukbeenderen te verbeteren. Omdat de fillers van tijdelijke aard zijn verdwijnt de stof na verloop van tijd volledig uit het lichaam, waardoor bijwerkingen op de lange termijn minder voorkomen. Onze behandelend arts werkt alleen met gerenommeerde tijdelijke vulmiddelen, die al vele jaren internationaal gebruikt worden.

 

De behandeling

Vóór een behandeling met fillers heeft u een gesprek met de cosmetisch arts. Tijdens dit gesprek wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Tevens worden foto's gemaakt zodat het resultaat van de behandeling achteraf beoordeeld kan worden. Het te behandelen gebied kan eventueel verdoofd worden met een injectie. De behandeling duurt ongeveer 10 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal gebieden dat behandeld wordt. Onze behandelend arts gebruikt fillers onder meer voor de volgende indicaties:

 

• Lippen en mond: Lippen worden door veroudering dunner. Door verminderde elasticiteit van de huid rondom de lippen kunnen bovendien kleine rimpeltjes rondom de mond ontstaan.

• Kin: De contour van de kin is belangrijk voor het profiel van uw gezicht.

• Wangen: De belangrijkste indicatie voor dit gebied zijn ingevallen wangen (jukbenen).

• Nasolabiaal plooi: De nasolabiaal plooien zijn de lijnen die van de zijkant van de neus naar de mondhoeken lopen. Deze worden dieper bij veroudering.

• Marionette lijnen: Deze lijnen lopen van de mondhoeken naar de onderkaaklijn en kunnen bij het ouder worden een diepe schaduw geven.

• Hump op de neus: Met een filler wordt de deuk gecorrigeerd, waardoor de neus een recht aanzicht krijgt.

• Oogleden: De groeven tussen het onderooglid en de grens met de wang kunnen de ogen een vermoeide uitstraling geven.

 

Resultaat

Het effect houdt lang aan maar is niet blijvend. Het resultaat is direct zichtbaar en blijft aanwezig gedurende 6 tot 9 maanden na de behandeling. Dit is onder andere afhankelijk van de huidconditie en het behandelde gezichtsgedeelte. Allergische reacties komen bijna niet voor. Het effect op de langere termijn is dat na enkele behandelingen de huid steviger wordt door stimulering van het collageen.

Onze behandelend arts werkt alleen met gerenommeerde merken als Juvéderm en Radiesse. Prijzen vanaf €340,-

 

Direct een afspraak maken? Neem dan contact op via onze contactpagina, of bel direct met Marlin's Studio for Skincare op 06-10770333!

 

 

 

 

 

 

© 2015 Marlin's Studio for Skincare. All Rights Reserved.Webdesign: Joyz.