Blonde, witte en grijze haren

Permanente ontharing van blonde, witte en grijze harenHoe werkt het?
Blonde en grijze haren bevatten nauwelijks pigment maar kunnen met de Adena IPL wel behandeld worden. Omdat de lichtflits werkt op de eiwitten in het bloed, is een harsbehandeling noodzakelijk.
Door het harsen ontstaat een minuscule bloeding in het haarzakje. Deze zijn voor het blote oog niet zichtbaar. De warmte van de IPL-lichtflits wordt opgenomen door de eiwitten in het bloedinkje dat is ontstaan door het harsen, en vernietigt hiermee het haarzakje.


De Behandeling
De behandelwijze geschiedt zoals voor donkere haren. Echter kunnen we niet op het pigment v.d. haren werken. Alvorens moet het gebied geharst worden. Hierdoor ontstaan kleine bloedinkjes. ( welke niet met het blote oog zichtbaar zijn)
Het licht wordt  omgezet in warmte en geleidt nu door het pigment van het bloed naar de haarwortel waar deze vernietigd wordt.
Meer informatie over de behandeling vindt u onder het kopje 'behandeling' van de sectie Permanent Ontharen.

Harsen
Voor de IPL-behandeling van blonde, witte of grijze haren is een harsbehandeling vereist. Voor een harsbehandeling moet het haar minimaal 5 millimeter lang zijn (halve centimeter), en maximaal 1 centimeter. U mag dan ongeveer twee tot drie weken voor de behandeling niet meer scheren.

Voor contra-indicaties klikt u in het menu op 'Wanneer kunt u niet behandeld worden?'

© 2015 Marlin's Studio for Skincare. All Rights Reserved.Webdesign: Joyz.