Het apparaat

NIEUW: DE ADENA IPL.


Als enige wereldwijd patent voor permanente ontharing van dik blond en grijs haar. Tot nu toe een onmogelijke behandeling met normale IPL behandelingen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontharing

In de loop der jaren, of beter gezegd eeuwen, is er een strijd geweest tussen vrouwen en hun overbeharing.

 

Zo onthaarde Cleopatra zich al met dennenhars. De Romeinen gebruikten hiervoor slaven, die speciaal waren aangesteld om de Romeinen te epileren. Lange tijd bleven harsen en epileren de enige methoden om te ontharen.
Vanaf de jaren ’30 van de vorige eeuw kwamen nieuwe methodes om te ontharen; ontharingscrèmes, ‘lauwe’ hars, en de eerste apparaten voor warme hars.
Toch duurde het tot de jaren ’90 van de vorige eeuw dat ontharing een trend werd. De methoden om te ontharen bleven echter hetzelfde.

 

Intense Pulsed Light
Totdat technici de IPL (Intense Pulse Light oftewel flitslicht) ontdekten, voortkomend uit de lasermethode. Het voordeel van de IPL is dat er geen neveneffecten zijn. Het licht werkt oppervlakkiger (voor een haarwortel hoeft u niet diep in de huid te gaan) en is geheel veilig.
Bij Marlin’s Studio for Skincare werken wij met het beste systeem dat er verkrijgbaar is op het gebied van Intense Pulsed Light ontharing.
De hoge eisen die aan dit apparaat gesteld worden, is een belangrijk gegeven. Zo voldoet het apparaat aan het medisch CE-keurmerk, en ISO 9002 productie.
Deze keurmerken zorgen ervoor dat de behandeling zeer veilig is, en de behandeling vrijwel geen neveneffecten heeft.Het apparaat bereikt hetzelfde effect als een laser, en is in tegenstelling tot de laser pijnloos. Hij geeft zijn energie vrij in een fractie van een seconde; genoeg om het haarzakje te vernietigen, en kort genoeg om het omliggende weefsel niet te beschadigen.
Ontharing door middel van IPL wordt veelvuldig toegepast. Elke flits duurt een fractie van een seconde. Hoe een flits aanvoelt, verschilt van persoon tot persoon, en per zone die behandeld word. De meeste mensen voelen niets, of een licht tintelend gevoel. Bij het behandelen van de gevoelige gebieden zoals de schaamstreek of de bovenlip, kan een flits aanvoelen als een vluchtig prikje.Marlin’s Studio for Skincare behandelt u met de grootst mogelijke zorg. De behandelingen worden voorzichtig opgebouwd, zodat de kans op neveneffecten zo klein mogelijk blijft. Normaal gesproken kunt u direct na de behandeling uw activiteiten hervatten.

© 2015 Marlin's Studio for Skincare. All Rights Reserved.Webdesign: Joyz.